May 8, 2017

30. Jäynäkilpailun voittajat

30. Jäynäkilpailu on ohi!

Huikean pääpalkinnon, HiQ:n Dinner In The Sky:n ja muut oheispalkinnot voitti tiimi Monitoimikone upealla ympäristönmuokkausjäynällään. Joukkue julistettiin tänä vuonna Jäynäfinaalissa ja valittiin yleisön sekä tuomariston äänin.

Viikon kestäneen yleisöäänestyksen 30. Jäynäkilpailussa voitti Vapaamuurarit erittäin hyvin toteutetulla vesijäynällään. He pääsevät oheispalkintojen lisäksi ilmaiseksi yhteen Truescape Room Escape -peliin!

Katso 30. Jäynäkilpailun jäynät täältä!

Psst! 31. Jäynäkilpailu on myös käynnissä, kannattaa lähteä heti jäynäämään!

April 24, 2017

Yleisöäänestys on auki

30. Jäynäkilpailun yleisöäänestys on auki osoitteessa http://aanestys.jayna.fi ! Äänestä suosikkisi voittoon!

April 20, 2017

30. Jäynäkilpailun finaali

Se on täällä taas! 30. Jäynäkilpailun huipennus alkaa perjantaina 21.4. klo 16:00 alkaen U2-salissa (vanha Mellin-sali). Tule paikalle äänestämään suosikkisi voittoon!

Lisätietoja Facebook -tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/261943330930952/

March 27, 2017

30. Jäynäkilpailun palkinnot / 30th Jäynä competition prizes

March 12, 2017

Wappuareena

Jäynä järjestää 30. juhlavuoden kunniaksi 10 päivän Wappuareenan Alvarin aukiolle! Lisätietoa Areenasta ja sen varaamisesta saat osoitteesta wappuareena.jayna.fi!

 

March 12, 2017

30. Jäynäkilpailun palkinnot ovat julkaistu!

30. Jäynäkilpailun palkinnot ovat nähtävillä Jäynän Facebook-sivuilla.

Muistakaa jäynätä!

October 26, 2016

Lähtötunnelmia ennen valtakunnallista jäynäkilpailua

29. Jäynäkilpailun voittajajoukkue Ulliksella

8.-9. marraskuuta järjestettävä valtakunnallinen jäynäkilpailu lähestyy vauhdilla! Jäynä haastatteli lähtötunnelmissa olevia vuoden 2016 Otaniemen jäynäkilpailun voittajia, jotka hämmensivät keväällä luentoja nerokkaalla Arduino-jäynällään.

Joko olette alkaneet valmistautua valtakunnallista jäynäkilpailua varten?
Kyllä vaan! Esijäynä on toteutettu ja olemme myös pienten ponnisteluiden jälkeen selvittäneet kaupungin, jossa valtakunnallinen jäynäkilpailu järjestetään. Saimme ajo-ohjevihjeenä kuvatiedoston, joka olisi pitänyt avata kuvanmuokkausohjelmalla ja löytää sen sisään piilotettu zip-tiedosto. Emme kuitenkaan menneet sieltä, missä aita on matalin vaan kirjoittelimme muun muassa kasaan Python-koodin, joka löysi 93 000 erilaisen sanan joukosta selvittämämme vihjeen internetosoitteen viimeisen sanan. On ollut tosi hauskaa puuhailla taas porukassa jäynähommien parissa!

Valtakunnallista kilpailua varten valmistelitte myös ennakkojäynän, miten se sujui?
Ainakin kuvamateriaalia on paljon ja sen perusteella uskaltaisimme sanoa että hyvin! Pelkäsimme että kauppakeskuksen vartijat heittävät meidät ulos, mutta onneksi selvisimme tilanteesta lämminhenkisellä katseiden vaihdolla ja saimme jatkaa jäynäilyä rauhassa. Jännityksellä odotetaan itse kisaa!

Olette jo varsinaisia konkareita jäynäämisessä! Vinkkejä ensikertalaisille ja jäynäämistä jännittäville?
Me lähdetään aina jäynäideoinnissa rennosti liikkeelle: katsellaan porukalla tuntikaupalla meemejä, painellaan vähän nappuloita ja pidetään hauskaa. Ei itse jäynääminen loppujen lopuksi ollutkaan niin vaikeeta kun etukäteen ajateltiin. Pokkaa se vaati ja kuumotteli kyllä keväällä toteuttaa jäynää siellä itse luennolla, mutta kyllä ne jengin reaktiot oli sen arvoisia. Erityisesti orgaanisen kemian professorin räiskyvä kommentointi jäi meillä kaikilla hyvin mieleen! Sanottaisiin ettei pidä ottaa idean keksimisestä liikaa paineita, kunhan jäynä hauskuuttaa ja siitä jää jäynän kohteelle hyvä fiilis.

Voittajat väläyttelivät myös mahdollisuutta osallistua jo käynnissä olevaan Otaniemen 30. jäynäkilpailuun. Jäynä toivottaa kaikille sekä valtakunnalliseen että Otaniemen omaan jäynäkilpailuun osallistuville mitä parhainta jäynäonnea!

June 2, 2016

Muista jäynätä!

Otaniemen suuri ja juhlava 30. Jäynäkilpailu on parhaillaan käynnissä! Oletko sinä muistanut jo jäynätä? Wappu tuli ja meni, mutta jäynätä voi ja kannattaa aina. Varsinkin kesähelteillä ihmiset eivät yleensä odota joutuvansa jäynän kohteeksi, joten paras jäynäysaika on juuri nyt!

Ennen jäynäämistä voi lukea vinkkejä osoitteesta http://www.jayna.fi/wp/?page_id=15, sekä katsoa viime vuosien finaalijoukkueiden jäyniä Jäynän Vimeo-tililtä https://vimeo.com/jayna. Lähde siis innolla jäynäämään – 30. Jäynäkilpailun voittaja voit olla SINÄ!

 

Voittajajoukkueen “Vi ska jäynä mycket” jäynä: https://vimeo.com/163828046

April 23, 2016

VTT:n wappulautan ilmoittautuminen on auki!

Taatusti wapun parasta kyytiä!

Wappulautta lähtee 1.5 klo 10:00 Otarannan saaristovenelaiturista ja saapuu n. klo 11 Ullanlinnanmäelle. Ole ajoissa paikalla! Mikäli et ole laiturilla klo 09:45 paikkasi luovutetaan ensimmäiselle varasijalla olevalle. Paluukyyti Ullanlinnanmäeltä lähtee klo 18:00 kahvila Ursulan laiturista.

Lautalle mahtuu yhteensä noin 100-150 henkeä riippuen vappupäivän säästä. Hyvällä säällä lauttaan voidaan lastata enemmän väkeä yläkannelle, huonolla säällä varaudutaan siihen että osallistujat mahtuvat sisätiloihin. Ilmoitamme varasijoille päässeille mikäli ulkokannen lisäkapasiteetti päätetään ottaa käyttöön.

Osallistumismaksu lautalle on 8 euroa. Maksuohjeet ilmoitetaan lauttaan päässeille sähköpostitse. Mukana tapahtumaa mahdollistamassa VTT sekä täydellistä wappufiilistä nostattamassa Ballet, tuo wappukuoharien varma valinta! Nappaa picnic-kori kainaloon ja hyppää lautalle!

Siirry ilmoittautumiseen tästä: http://www.jayna.fi/wp/?page_id=280

April 22, 2016

29. Jäynäfinaalin yleisöäänestys on auki!

Ja niin päättyi 29. Jäynäkilpailu jäynäfinaaliin, jossa vuoden parhaat tuotokset esiteltiin suurelle yleisölle. Ylipäätään todettakoon, että tänä vuonna jäynien taso oli erittäin kova, eikä finalistien valinta ollut helppo tehtävä. Lopulta finaaliin valittiin kuitenkin joukkueiden The Antisocial Wallflowers, Vinttumiina, Huligaanihattivatit, El Timppa, Vi ska jäynä mycket suorittamat jäynät. Yleisöäänestys on nyt myös auki ja äänestäminen kannattaa. Yleisön suosikkijoukkue pääsee nimittäin seikkailupuisto Huippuun viettämään hullua extremepäivää wapun jälkeen ja äänestäneidenkin kesken suoritetaan arvonta yllätyspalkinnosta. Itse kilpailun sekä yleisöäänestyksen voittaja julistetaan Wappuriehan julistuksessa torstaina 30.4. Äänestää voi osoitteessa http://www.jayna.fi/wp/?page_id=209.

YHTEYSTIEDOT

Yleisissä Jäynäkilpailuun liittyvissä kysymyksissä tavoitat meidät parhaiten Kysy jäynästä -lomakkeella.

Alta löydät tietyn osa-alueen vastaavien yhteystiedot.

Jäynäpromot

Rosa Haukkovaara
rosa.haukkovaara (at) aalto.fi

Yritysyhteistyö

Tommi Levo
tommi.levo (at) aalto.fi

Ylituomaristo

Puheenjohtaja Samuel Viitikko
ylituomari (at) jayna.fi